fiiliskuva vuodelle 2017

T paita 285Naisten Kympille alun perin tilattuja osallistujapaitoja kohtasi valitettava ja yllättävä kuljetushäiriö, eivätkä paidat ehtineet ajoissa tapahtumaan. Alkuperäisen paidan sijaan tapahtumassa jaettiin korvaava tuote. Nyt alkuperäiset paidat ovat vihdoin saapuneet!

Stadium haluaa jakaa myös alkuperäiseksi tapahtumapaidaksi tarkoitetun laadukkaan SOC T-paidan kaikille upeaan tapahtumaan osallistuneille. Paita on valkoinen ja painettu sinisellä Naisten Kymppi & Suomi 100 -teemalla. Kokomitoitus on tässä paidassa väljempi kuin korvaavassa paidassa (koot S-XL).

Lue lisää...

Lahto 2017 285Löydät Naisten Kympiltä otettuja kuvia sekä videon nettisivujemme Media-osion kuvagalleriasta ja videoista. Huomattavasti enemmän kuvia on nähtävissä Facebook-sivullamme. Käykää kurkkaamassa! 

2017 väri 285Kiitos kaikille ihanille osallistujillemme, työntekijöillemme, esiintyjillemme, yhteistyökumppaneillemme ja kannustajille aivan mahtavasta tapahtumaviikonlopusta! Kylläpä oli taas niin hienoa! Ja jälleen aurinko paistoi! 

roudaus 285Emme valitettavasti enää ehdi palvella sähköpostilla tai puhelimitse. Palvelemme infopisteessämme la 20.5. klo 11-16 ja su 21.5. klo 10 alkaen. Kaikkiin ongelmiin löydetään varmasti infossa ratkaisu, joten voitte tulla tapahtumaan rauhallisin mielin! :-) Tervetuloa aurinkoiselle Naisten Kympille!

Reitti 2017 kuva 285Sunnuntaina 21.5.2017 järjestetään 34. Naisten Kymppi –tapahtuma. Juoksun ollessa käynnissä n. klo 13-15:45 joudutaan liikennettä rajoittamaan Helsingissä. Lähtö tapahtuu Kansalaistorilta Baanaa pitkin klo 13:00 alkaen. Tapahtuma-alueena toimii Kansalaistori sekä maalialueena Karamzininranta. Polkupyöräilyä rajoitetaan alueella lähdön ja maaliintulon ollessa käynnissä.

Lue lisää...

T paidat Laura 285Kuljetuksessa tapahtuneen virheen vuoksi alkuperäinen Naisten Kymppi T-paita vaihtui ja tilalle tullut paita on valitettavasti kokomitoitukseltaan hiukan alkuperäistä paitaa pienempi. Kokoja oli aluksi tarjolla vain S-XL, mutta nyt olemme onnistuneet saamaan myös XXL-koon. Paitoja on saatavilla tapahtuman infopisteestä la 20.5. klo 11-16 ja su 21.5. klo 10 alkaen. Paitoja on tarjolla runsaasti, joten pitäisi riittää kaikille paidan vaihtajille!

kuva jalkiilmo 285Mikäli tilasit Naisten Kympin osallistujapaketin postitettuna, saat sen lähipäivinä. Postitus on käynnissä ja kaikkien pakettejen pitäisi saapua viimeistään 16.5. Paketteja lähetetään useammassa erässä, joten paketit voivat saapua perille eri päivinä. 

Osallistujapaketti sisältää T-paidan, osallistujarannekkeen ja infolehden. Tutustu lehteen huolellisesti, niin saat tapahtumasta parhaan mahdollisen ilon ja hyödyn irti! Lehti löytyy sähköisenä täältä.

inenglish 285Are you coming to Naisten Kymppi Fun Run? Welcome! Here you can find some important participant information in English. 

Lue lisää...

kuva aitienpaiva 285Jos sinulla on vielä äitienpäivälahja hankkimatta, anna lahjaksi Naisten Kympin osallistuminen! Voit helposti tehdä lahjansaajan ilmoittautumisen itse ja tulostaa valmiin lahjakortin nettisivuillamme.

Jälki-ilmoittautuminen Naisten Kympille on nyt käynnissä. Voit ilmoittaa äidin tapahtumaan 58 eur hintaan. Pakettia ei enää lähetetä kotiin vaan se tulee noutaa tapahtuma-alueelta 20.-21.5.

Tarkemmat ohjeet lahjakortin hankkimiseen löydät nettisivuiltamme: http://www.naistenkymppi.fi/ilmoittaudu/lahjakampanja

Sportyfeel kuva korkea 285Päästä luovuutesi valloilleen ja stailaa itsesi Naisten Kympin parhaaksi pukeutujaksi! Tyyli on vapaa, mutta pilke silmäkulmassa toivottavaa. Lidl palkitsee parhaat pukeutujat runsailla Sportyfeel tuotepalkinnoilla.

Paras asu -kisaan voi ilmoittautua Sportyfeel teltalla sunnuntaina klo 10-13. Voittajat esitellään ja palkitaan klo 15:45 esiintymislavalla.

Pääyhteistyökumppanit

paakumppanit2017 3

Yhteistyökumppanit

 

 kumppanit2017 5

runinfinland fi 200