metsäkuva 2018 netti vanha

Iloveme messut 285Naisten Kymppi on mukana I love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 20.-22.10. Ilmoittaudu osastollamme 6p82 edullisella Early Bird -hinnalla 39 eur.

Saat lahjaksi ihanan kauneustuotteita (mm. tuoksu ja kynsienhoitovälineitä) sisältävän 52,80 eur arvoisen tuotekassin! Lahjoja on tarjolla rajoitetusti.

kirppari 285Naisten Kympin toimisto muuttaa! Pidämme kirpputorin pe 6.10. klo 9-17. Jaamme ilmaiseksi toimistollamme olevia tuotenäytteitä ja somisteita. Lisäksi myymme Naisten Kympin myyntituotteita ja muuta laatutavaraa pilkkahintaan! Tarjolla on myös toimistokalusteita erittäin edullisesti, jopa ilmaiseksi! Tervetuloa toimistollemme Annankatu 8, sisäpiha!

HUOM! Naisten Kympin osallistumismaksun maksaminen liikuntaseteleillä on myös mahdollista kirpparipäivänä!

2018 karnevaalit 285Luvassa on loistelias kahden päivän show, toinen toistaan riemastuttavampia ohjelmanumeroita reitillä ja entistäkin paremmat bileet tapahtuma-alueella. Naisten Kymppi on todellinen hyvän mielen tapahtuma täynnä iloa, liikuntaa, musiikkia ja tanssia!

Näitä bileitä et halua jättää väliin! Ilmoittautuminen alkaa lokakuussa. Pysy kuulolla!

varipiste suomineidot 285Naisten Kympin osallistujatutkimuksen tulokset on analysoitu ja palkinnot arvottu vastaajien kesken. Tämän vuoden tapahtuma sai yleisarvosanaksi huikean 4,3 (maksimi 5). Tunnelma ja reitti keräsivät parhaat arviot; molemmat 4,5. Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin Stadiumin 50 euron arvoinen lahjakortti sekä Weledan kosmetiikkatuotteita. Vastauksia tuli kyselyyn kaikkiaan 1433. Kiitos kaikille palautekyselyyn vastanneille sekä kaikille muuta kautta palautetta antaneille! Otamme palautteen huomioon mahdollisuuksien mukaan ensi vuoden tapahtumaa suunnitellessamme.

T paita 285Naisten Kympille alun perin tilattuja osallistujapaitoja kohtasi valitettava ja yllättävä kuljetushäiriö, eivätkä paidat ehtineet ajoissa tapahtumaan. Alkuperäisen paidan sijaan tapahtumassa jaettiin korvaava tuote. Nyt alkuperäiset paidat ovat vihdoin saapuneet!

Stadium haluaa jakaa myös alkuperäiseksi tapahtumapaidaksi tarkoitetun laadukkaan SOC T-paidan kaikille upeaan tapahtumaan osallistuneille. Paita on valkoinen ja painettu sinisellä Naisten Kymppi & Suomi 100 -teemalla. Kokomitoitus on tässä paidassa väljempi kuin korvaavassa paidassa (koot S-XL).

Lue lisää...

Lahto 2017 285Löydät Naisten Kympiltä otettuja kuvia sekä videon nettisivujemme Media-osion kuvagalleriasta ja videoista. Huomattavasti enemmän kuvia on nähtävissä Facebook-sivullamme. Käykää kurkkaamassa! 

2017 väri 285Kiitos kaikille ihanille osallistujillemme, työntekijöillemme, esiintyjillemme, yhteistyökumppaneillemme ja kannustajille aivan mahtavasta tapahtumaviikonlopusta! Kylläpä oli taas niin hienoa! Ja jälleen aurinko paistoi! 

roudaus 285Emme valitettavasti enää ehdi palvella sähköpostilla tai puhelimitse. Palvelemme infopisteessämme la 20.5. klo 11-16 ja su 21.5. klo 10 alkaen. Kaikkiin ongelmiin löydetään varmasti infossa ratkaisu, joten voitte tulla tapahtumaan rauhallisin mielin! :-) Tervetuloa aurinkoiselle Naisten Kympille!

Reitti 2017 kuva 285Sunnuntaina 21.5.2017 järjestetään 34. Naisten Kymppi –tapahtuma. Juoksun ollessa käynnissä n. klo 13-15:45 joudutaan liikennettä rajoittamaan Helsingissä. Lähtö tapahtuu Kansalaistorilta Baanaa pitkin klo 13:00 alkaen. Tapahtuma-alueena toimii Kansalaistori sekä maalialueena Karamzininranta. Polkupyöräilyä rajoitetaan alueella lähdön ja maaliintulon ollessa käynnissä.

Lue lisää...

T paidat Laura 285Kuljetuksessa tapahtuneen virheen vuoksi alkuperäinen Naisten Kymppi T-paita vaihtui ja tilalle tullut paita on valitettavasti kokomitoitukseltaan hiukan alkuperäistä paitaa pienempi. Kokoja oli aluksi tarjolla vain S-XL, mutta nyt olemme onnistuneet saamaan myös XXL-koon. Paitoja on saatavilla tapahtuman infopisteestä la 20.5. klo 11-16 ja su 21.5. klo 10 alkaen. Paitoja on tarjolla runsaasti, joten pitäisi riittää kaikille paidan vaihtajille!

Pääyhteistyökumppanit

paakumppanit2017 3

Yhteistyökumppanit

 

 kumppanit2017 5

runinfinland fi 200