fiiliskuva vuodelle 2017

weleda 285Tule GoExpo-messuille 17.-19.3. Helsingin Messukeskukseen ja ilmoittaudu Naisten Kympille alennettuun 42 eur hintaan (norm. 48). 50 ensimmäistä ilmoittautujaa saa lahjaksi aivan ihanan Weledan tuotepaketin! Olemme yhdessä muiden SUL Juoksutapahtumien kanssa GoExpon RunSport-alueella. Lue lisää täältä!

Huom! Pakettien sisältö voi hiukan vaihdella ja poiketa kuvan tuotteista.

WEloveNK 285Naisten Kympin ilmoittautumisen yhteydessä lähtevän vahvistusviestin lähettämisessä on ollut ongelmia 14.-15.2. Vahvistusviestit ovat nyt lähteneet. Jos siis saat nyt vahvistusviestin, missä sanotaan, että et ole vielä maksanut, niin ei syytä huoleen. Jos olet jo maksanut, maksusi on kunnossa! :-) 

rs koirat promo 285Naisten Kympin pääesiintyjä on suuresta livesuosiosta nauttiva Roope Salminen & Koirat. 8-henkisen bändin keikoilla bileet pidetään sekä yleisössä että lavalla. Koirien keikoille tullaan hikoilemaan, viihtymään ja pitämään hyvät bileet. Sopii siis täydellisesti Naisten Kympin alkulämmittelyksi!

reitiltä vihreää 285Naisten Kympin reitti keräsi viime keväänä runsaasti kehuja. Jatkamme tänä vuonna pitkälti samalla reitillä! Ihania vihreitä ja merellisiä maisemia siivittää entistäkin kattavampi ja sykäyttävämpi reittiohjelma! Pysy kuulolla!

Katso täältä vuoden 2017 alustava reitti!

T paita ja kassi 2017 285Tältä tulevat näyttämään kevään Suomi 100 -teeman mukaan suunnitellut Naisten Kympin T-paita ja kassi. 

Paidat tarjoaa meidän uusi upea pääyhteistyökumppanimme Stadium!

Huomaathan, että kuvat ovat havainnekuvia ja varsinaiset materiaalit voivat hiukan poiketa kuvista.

unicef joulukortti 285Naisten Kymppi toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista alkavaa vuotta 2017!

Tuemme tänä jouluna Unicefin kautta Syyrian lapsia.

Joulukuva 2 260Anna tärkeälle naiselle tai tytölle joululahjaksi Naisten Kymppi - liikuntaa, iloa ja hyvinvointia yhdessä paketissa! Naisten hinta on tällä hetkellä 39 euroa ja koululaisten ja opiskelijoiden 29 euroa. Tee ilmoittautuminen ja tulosta valmis lahjakortti. Kunnon joululahja on hoidettu viidessä minuutissa!

Ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä.

aikainen tipu 260 2Voit ilmoittautua Naisten Kympille vielä tämän vuoden loppuun 31.12.2016 asti aikaisen tipun alehintaan 39 eur! Sunnuntain osallistumismaksu sisältää myös lauantain upean hyvinvointipäivän ohjelman.

Hoida ilmoittautuminen heti ja saat edullisesti loistavan tavoitteen koko talven kuntoilulle!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

2017 netti halailu 260Naisten Kymppi jatkaa kaksipäiväisenä hyvinvointitapahtumana tuoden liikuntaa ja iloa koko viikonlopun ajaksi kaupungin sydämeen Kansalaistorille. Tapahtuma järjestetään tulevana keväänä 20.-21.5.2017. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa marraskuun alussa Early Bird -hinnalla 39 euroa. Hinta on voimassa vuoden loppuun eli 31.12.2016 asti.

NK 2016 260Tapahtuma-alueen hiljennyttyä löytyi Naisten Kympin tapahtuma-alueelta jonkin verran löytötavaraa. Kadonneita tavaroita voi tiedustella tuntomerkkejä vastaan Naisten Kympin toimistolta. Aurinkoista kesää! 

Pääyhteistyökumppanit

paakumppanit2017 3

Yhteistyökumppanit

 

 kumppanit2017 4

runinfinland fi 200