fiiliskuva vuodelle 2017

2017 väri 285Kiitos kaikille ihanille osallistujillemme, työntekijöillemme, esiintyjillemme, yhteistyökumppaneillemme ja kannustajille aivan mahtavasta tapahtumaviikonlopusta! Kylläpä oli taas niin hienoa! Ja jälleen aurinko paistoi! 

roudaus 285Emme valitettavasti enää ehdi palvella sähköpostilla tai puhelimitse. Palvelemme infopisteessämme la 20.5. klo 11-16 ja su 21.5. klo 10 alkaen. Kaikkiin ongelmiin löydetään varmasti infossa ratkaisu, joten voitte tulla tapahtumaan rauhallisin mielin! :-) Tervetuloa aurinkoiselle Naisten Kympille!

Reitti 2017 kuva 285Sunnuntaina 21.5.2017 järjestetään 34. Naisten Kymppi –tapahtuma. Juoksun ollessa käynnissä n. klo 13-15:45 joudutaan liikennettä rajoittamaan Helsingissä. Lähtö tapahtuu Kansalaistorilta Baanaa pitkin klo 13:00 alkaen. Tapahtuma-alueena toimii Kansalaistori sekä maalialueena Karamzininranta. Polkupyöräilyä rajoitetaan alueella lähdön ja maaliintulon ollessa käynnissä.

Lue lisää...

T paidat Laura 285Kuljetuksessa tapahtuneen virheen vuoksi alkuperäinen Naisten Kymppi T-paita vaihtui ja tilalle tullut paita on valitettavasti kokomitoitukseltaan hiukan alkuperäistä paitaa pienempi. Kokoja oli aluksi tarjolla vain S-XL, mutta nyt olemme onnistuneet saamaan myös XXL-koon. Paitoja on saatavilla tapahtuman infopisteestä la 20.5. klo 11-16 ja su 21.5. klo 10 alkaen. Paitoja on tarjolla runsaasti, joten pitäisi riittää kaikille paidan vaihtajille!

kuva jalkiilmo 285Mikäli tilasit Naisten Kympin osallistujapaketin postitettuna, saat sen lähipäivinä. Postitus on käynnissä ja kaikkien pakettejen pitäisi saapua viimeistään 16.5. Paketteja lähetetään useammassa erässä, joten paketit voivat saapua perille eri päivinä. 

Osallistujapaketti sisältää T-paidan, osallistujarannekkeen ja infolehden. Tutustu lehteen huolellisesti, niin saat tapahtumasta parhaan mahdollisen ilon ja hyödyn irti! Lehti löytyy sähköisenä täältä.

inenglish 285Are you coming to Naisten Kymppi Fun Run? Welcome! Here you can find some important participant information in English. 

Lue lisää...

kuva aitienpaiva 285Jos sinulla on vielä äitienpäivälahja hankkimatta, anna lahjaksi Naisten Kympin osallistuminen! Voit helposti tehdä lahjansaajan ilmoittautumisen itse ja tulostaa valmiin lahjakortin nettisivuillamme.

Jälki-ilmoittautuminen Naisten Kympille on nyt käynnissä. Voit ilmoittaa äidin tapahtumaan 58 eur hintaan. Pakettia ei enää lähetetä kotiin vaan se tulee noutaa tapahtuma-alueelta 20.-21.5.

Tarkemmat ohjeet lahjakortin hankkimiseen löydät nettisivuiltamme: http://www.naistenkymppi.fi/ilmoittaudu/lahjakampanja

Sportyfeel kuva korkea 285Päästä luovuutesi valloilleen ja stailaa itsesi Naisten Kympin parhaaksi pukeutujaksi! Tyyli on vapaa, mutta pilke silmäkulmassa toivottavaa. Lidl palkitsee parhaat pukeutujat runsailla Sportyfeel tuotepalkinnoilla.

Paras asu -kisaan voi ilmoittautua Sportyfeel teltalla sunnuntaina klo 10-13. Voittajat esitellään ja palkitaan klo 15:45 esiintymislavalla.

lehden kansi 2017 285Painettu lehti saapuu osallistujapaketin postitse tilanneille viimeistään 16.5. Tutustu lehteen huolellisesti, niin saat tapahtumasta parhaan mahdollisen ilon ja hyödyn irti!

Huomaathan, että lehti on tehty lähes kuukautta ennen tapahtumaa, joten joitain muutoksia on jo tullut lehden tekemisen jälkeen kuten se, että tavarasäilytyksen voi maksaa myös kortilla sekä klo 11:30 tanssitaan Hula hulaa!

Lue lehti täältä!

T paita 2017 koko 285Naisten Kympin T-paita on vaihtunut alkuperäisestä suunnitellusta paidasta. Valitettavan kuljetuksessa tapahtuneen virheen vuoksi jouduimme hankkimaan uudet paidat alkuperäisten tilalle. Äärimmäisen tiukan aikataulun ja erittäin suuren määrän vuoksi samaa paitaa tai aivan vastaavaa ei onnistuttu toimittamaan. 
 
Tilalle tullut paita on valitettavasti kokomitoitukseltaan hiukan alkuperäistä paitaa pienempi. Kuvassa alla pinkkinä alkuperäinen Stadium SOC T-paita. Molemmat kuvan paidat ovat kokoa M. Mikäli paita on väärän kokoinen, sen voi vaihtaa tapahtuma-alueen infopisteellä. 
 
Olemme erittäin pahoillamme tapahtuneesta!

Pääyhteistyökumppanit

paakumppanit2017 3

Yhteistyökumppanit

 

 kumppanit2017 5

runinfinland fi 200