fiiliskuva vuodelle 2017

mini ja nk 2017 285Ilmoita itsesi Naisten Kympille ja lapsesi Minimarathonille 60 euron yhteishintaan! Pidä kiirettä, sillä Naisten Kympin ilmoittautuminen ja tämä tarjous päättyvät 30.4.

Ilmoita itsesi Naisten Kympille käyttäen alennuskoodi kohdassa koodia: kympinmini. Maksa 60 euron maksu ja ilmoita lapsesi Minimarathonille käyttäen samaa koodia: kympinmini. Huom! Käytä molemmissa ilmoittautumisissa samaa sähköpostiosoitetta.

Musakisa banneri 285Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan, mitkä biisit soivat Naisten Kympin lähdössä! Naisten Kymppi on osa virallista Suomi 100 -ohjelmaa vuonna 2017. Teeman mukaisesti lähdössä soi suomalainen musiikki (voi olla esitetty myös muilla kielillä). Rakenna yhdessä Naisten Kympin ja Radio Novan kanssa TOP20 -lista Naisten Kympin lähtöön. Käy ehdottamassa Facebookissa suosikkiasi 30.4. mennessä. Lopullinen järjestys hoidetaan äänestämällä toukokuussa. Kaikkien biisiä ehdottaneiden kesken arvotaan TomTomin urheilukelloja.

Stadium logo 285Tervetuloa viettämään inspiroivaa päivää Stadium Forum myymälään Helsinkiin lauantaina 8.4. klo 9-18. Tule hyödyntämään Stadiumin oranssit Get Inspired -hinnat, jotka ovat voimassa vain tapahtumapäivänä. Mikäli ostat tuotteita vähintään 59 eurolla tai ilmoittaudut Naisten Kympille, saat lahjakassin täynnä kivoja yllätyksiä.

Lue lisää...

weleda 285Tule GoExpo-messuille 17.-19.3. Helsingin Messukeskukseen ja ilmoittaudu Naisten Kympille alennettuun 42 eur hintaan (norm. 48). 50 ensimmäistä ilmoittautujaa saa lahjaksi aivan ihanan Weledan tuotepaketin! Olemme yhdessä muiden SUL Juoksutapahtumien kanssa GoExpon RunSport-alueella. Lue lisää täältä!

Huom! Pakettien sisältö voi hiukan vaihdella ja poiketa kuvan tuotteista.

WEloveNK 285Naisten Kympin ilmoittautumisen yhteydessä lähtevän vahvistusviestin lähettämisessä on ollut ongelmia 14.-15.2. Vahvistusviestit ovat nyt lähteneet. Jos siis saat nyt vahvistusviestin, missä sanotaan, että et ole vielä maksanut, niin ei syytä huoleen. Jos olet jo maksanut, maksusi on kunnossa! :-) 

rs koirat promo 285Naisten Kympin pääesiintyjä on suuresta livesuosiosta nauttiva Roope Salminen & Koirat. 8-henkisen bändin keikoilla bileet pidetään sekä yleisössä että lavalla. Koirien keikoille tullaan hikoilemaan, viihtymään ja pitämään hyvät bileet. Sopii siis täydellisesti Naisten Kympin alkulämmittelyksi!

reitiltä vihreää 285Naisten Kympin reitti keräsi viime keväänä runsaasti kehuja. Jatkamme tänä vuonna pitkälti samalla reitillä! Ihania vihreitä ja merellisiä maisemia siivittää entistäkin kattavampi ja sykäyttävämpi reittiohjelma! Pysy kuulolla!

Katso täältä vuoden 2017 alustava reitti!

T paita ja kassi 2017 285Tältä tulevat näyttämään kevään Suomi 100 -teeman mukaan suunnitellut Naisten Kympin T-paita ja kassi. 

Paidat tarjoaa meidän uusi upea pääyhteistyökumppanimme Stadium!

Huomaathan, että kuvat ovat havainnekuvia ja varsinaiset materiaalit voivat hiukan poiketa kuvista.

unicef joulukortti 285Naisten Kymppi toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua sekä onnellista alkavaa vuotta 2017!

Tuemme tänä jouluna Unicefin kautta Syyrian lapsia.

Joulukuva 2 260Anna tärkeälle naiselle tai tytölle joululahjaksi Naisten Kymppi - liikuntaa, iloa ja hyvinvointia yhdessä paketissa! Naisten hinta on tällä hetkellä 39 euroa ja koululaisten ja opiskelijoiden 29 euroa. Tee ilmoittautuminen ja tulosta valmis lahjakortti. Kunnon joululahja on hoidettu viidessä minuutissa!

Ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä.

Pääyhteistyökumppanit

paakumppanit2017 3

Yhteistyökumppanit

 

 kumppanit2017 5

runinfinland fi 200