metsäkuva 2018 netti vanha

T paita 285Naisten Kympille alun perin tilattuja osallistujapaitoja kohtasi valitettava ja yllättävä kuljetushäiriö, eivätkä paidat ehtineet ajoissa tapahtumaan. Alkuperäisen paidan sijaan tapahtumassa jaettiin korvaava tuote. Nyt alkuperäiset paidat ovat vihdoin saapuneet!

Stadium haluaa jakaa myös alkuperäiseksi tapahtumapaidaksi tarkoitetun laadukkaan SOC T-paidan kaikille upeaan tapahtumaan osallistuneille. Paita on valkoinen ja painettu sinisellä Naisten Kymppi & Suomi 100 -teemalla. Kokomitoitus on tässä paidassa väljempi kuin korvaavassa paidassa (koot S-XL).

Olemme lähettäneet kaikille Naisten Kympille 2017 ilmoittautuneille sähköpostilla viestin, missä annetaan ohjeet alkuperäisen paidan saamiseksi. Mikäli viesti ei ole jostain syystä tavoittanut sinua ja haluaisit saada kyseisen paidan, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja lähetämme sinulle toimintaohjeet paidan saamiseksi. Alkuperäistä SOC T-paitaa on saatavilla 15.7.2017 asti!

Pääyhteistyökumppanit

paakumppanit2017 3

Yhteistyökumppanit

 

 kumppanit2017 5

runinfinland fi 200