metsäkuva 2018 netti vanha

Nyt voit tukea haluamaasi hyväntekeväisyyskohdetta osallistumalla tapahtumaan ja tehdä kaksin verroin hyvää!

Suomen Urheiluliitto tuo Suomessa täysin uuden hyväntekeväisyysulottuvuuden juoksutapahtumiinsa noin 30 000 osallistujan ulottuville. Juoksijat voivat halutessaan tukea omaa varainkeruukohdettaan perustamalla Oma keräyksen valitsemalleen kohteelle.

Naisten Kympin ja muiden Urheiluliiton juoksutapahtumien tuotto menee edelleen lasten ja nuorten yleisurheilutoiminnan tukemiseen, kuten ennenkin. Kaikki Oma keräyksen kautta tehdyt lahjoitukset menevät suoraan ja täysin valitulle hyväntekeväisyyskohteelle.

TOIMI NÄIN

1. Ilmoittaudu normaalisti mukaan Naisten Kympille täältä.
2. Valitse alta kohde, jota haluat tukea.
3. Perusta Oma keräys -sivusi. Kerro kavereille, että osallistut Naisten Kympille ja kutsu ystäväsi mukaan somessa tai sähköpostilla. Näet tukijasi ja heidän viestinsä heti omalla keräyssivullasi Online-varainkeruu on läpinäkyvää ja ohjaa tuen suoraan halutulle kohteelle. Lue lisää täältä.

Suomen Urheiluliiton omana keräyskohteena on perinteikäs Kunniakierros, jonka kautta tuetaan suomalaisten yleisurheiluseurojen toimintaa.

Pääkeräyskohteet 

Roosa nauha wwwSyöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksellä edistetään syöpätutkimusta ja vaikutetaan siihen, että yhä useampi rintasyöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa. Keräyksellä kerätyt varat siirtyvät syöpätutkijoille nopeasti apurahojen muodossa ja lisäksi keräyksellä rahoitetaan syöpäpotilaiden neuvonta- ja tukipalveluita.

Kummit logo wwwLastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä.

sydanliitto logo wwwSydänliitto haastaa kaikki hyväsydämiset naiset mukaan. Tule juoksemaan tai kävelemään kanssamme ja tuet samalla työtämme naisten sydänterveyden edistämiseksi.

 

 

 Suomen Punainen Risti - http://oma.punainenristi.fi/naisten-kymppi

Kunniakierros

 

Muut keräyskohteet

Pelastakaa Lapset  
Pelastusarmeja
Sairaalaklovnit 
Suomen Mielentereysliitto
GreenPeace 
Plan International
World Vision  
Lasten ja nuortensäätiö Nuori 
SOS Lapsikylä 
Unicef  

 

Pääyhteistyökumppanit

paakumppanit2017 3

Yhteistyökumppanit

 

 kumppanit2017 5

runinfinland fi 200