fiiliskuva vuodelle 2017

Lauantain hyvinvointipäivä tarjoaa runsaasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa. Voit kuunnella mielenkiintoisia ja ajankohtaisia luentoja. Sanomatalon Mediatorin seminaarissa esiintyjinä ovat muun muassa huippulääkäri Pippa Laukka, joka puhuu aiheesta Hyvinvointia pintaa syvemmälle. Unimaailmaan kuulijat vie dosentti Henri Tuomilehto Oivauni uniklinikalta. Stressinhallinnasta puhuu ihastuttava Mia Jokiniva joogakeskus Villa Mandalasta. PT Nanna Karalahti kertoo omasta tiestä armolliseen itsekuriin. Paikalla on myös maailman kuulu Amwayn meikkitaiteilija Cristian Ciriani Italiasta. Hän opastaa hoitamaan aktiivisen liikkujan ihoa sekä tarjoaa vinkkejä meikkirutiineihin.

Kansalaistorilla voit osallistua erilaisille liikunnallisille kokeilutunneille. Mukana on mm. rauhoittavaa joogaa, hilpeää bollywoodia ja Suomi 100 -teemalla Lavis-lavatanssijumppaa. Voit lisäksi testata kuntoasi ja saada opastusta juoksuharjoitteluun. Expo-alueen kaupat ovat lauantaina auki ja voit shopata parhaat tuotteet päältä.

Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppaneiden myynti- ja esittelypisteille on maksutonta ja kaikille avointa.

Tutustu alustavaan ohjelmaan täältä.

promo la 2017

Pääyhteistyökumppanit

paakumppanit2017 3

Yhteistyökumppanit

 

 kumppanit2017 4

runinfinland fi 200