fiiliskuva vuodelle 2017

Naisten Kympin osallistumismaksu maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä joko verkkopankissa tai luottokortilla (ryhmien maksaminen myös ilmoittautumisjärjestelmästä otettavalla laskulla). Ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksuja palauteta edes sairaustapauksissa, mutta sairastuessaan osallistuja voi luovuttaa rannekkeen toisen henkilön käyttöön.

Huomaathan, että maksaessasi verkkopankissa tai luottokortilla, menee maksun kirjautumiseen muutama arkipäivä. Jos maksu on lähtenyt pankkitililtäsi, on maksu kunnossa. Saat maksustasi Paytrail-vahvistusviestin sähköpostiisi (ei Nordean verkkopankilla maksettaessa).

Osallistumismaksun voit maksaa myös

  • Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä tai -saldolla
  • Virikeseteleillä
  • Ticket Duo tai Ticket Virike / Ticket Mind & Body -kortilllla
  • Tyky-Kuntoseteleillä tai Tyky-Onlinella
  • SporttiPassin verkkomaksulla
  • Virta Eazybreak mobiilimaksulla

Alta löydät ohjeet kuhunkin maksutapaan.

Setelimaksut
Mikäli haluat maksaa osallistumismaksusi Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Virikeseteleillä tai Tyky-Kuntoseteleillä, tee ensin ilmoittautuminen Naisten Kympin ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Tulosta kopio ilmoittautumislomakkeestasi tai ilmoittautumisvahvistuksesta ja lähetä se setelien mukana Naisten Kympin toimistolle osoitteella:

Naisten Kymppi
Annankatu 8
00120 Helsinki

Huom! Osallistumismaksua ei voi maksaa osittain etuseteleillä ja osittain rahalla, vaan setelien loppusumman tulee olla vähintään kulloinkin voimassa olevan osallistumismaksun sekä mahdollisten osallistujapaketin toimituskulujen suuruinen. Etusetelit tulee lähettää viimeistään viikon kuluttua ilmoittautumisesta. Etusetelien lähettäminen postitse tapahtuu osallistujan omalla vastuulla.

Online -maksut
Jos maksat osallistumisen Smartum-saldolla, SporttiPassin verkkomaksulla, Tyky-Onlinella tai Virta Eazybreakilla, tee ensin ilmoittautuminen Naisten Kympin ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Kun olet saanut ilmoittautumisestasi vahvistusviestin, maksa maksu haluamallasi liikuntaetutuotteella kyseisen palveluntarjoajan ohjeiden mukaisesti. Muista maksaa osallistumismaksun lisäksi myös mahdollinen postimaksu (3,50 eur), jos olet valinnut osallistumismateriaalien postituksen. Muista myös lisätä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi maksujärjestelmän lisätietokenttään, jotta voimme yhdistää maksusi ilmoittautumistietoihin.

Liikuntakorttimakut
Ticket Duo tai Ticket Mind&Body -kortilla voit maksaa ainoastaan Naisten Kympin toimistossa, joten ole yhteydessä Naisten Kympin toimistoon maksuajankohdan sopimiseksi (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Voit kuitenkin tehdä ilmoittautumisen Naisten Kympin nettisivuilla jo etukäteen.

Myös sähköisillä maksuvälineillä maksettaessa on koko osallistumismaksu ja mahdolliset osallistujapaketin toimituskulut maksettava yhdellä kertaa.

Alennukset
Kaikki Naisten Kympin alennukset myönnetään kulloinkin voimassa olevasta normaalihintaisesta täysimääräisestä Naisten Kymppi -hinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää keskenään, eikä samasta ilmoittautumisesta voi saada useampaa alennusta.

Pääyhteistyökumppanit

paakumppanit2017 3

Yhteistyökumppanit

 

 kumppanit2017 5

runinfinland fi 200