fiiliskuva vuodelle 2017

Naisten Kymppi on Suomen suurin naisten lenkkeily- ja hyvinvointitapahtuma, joka sai alkunsa jo vuonna 1984, kun kuusi naista sai idean järjestää naisille suunnatun rennon juoksutapahtuman. Vuonna 2017 Naisten Kymppi järjestetään toista kertaa koko viikonlopun mittaisena. Pääpaino on edelleen tutussa sunnuntain tapahtumapäivässä ja varsinainen lenkki järjestetään sunnuntaina 21.5.2017 jo 34. kerran!

Naisten Kymppi järjestetään toistamiseen aivan kaupungin sydämessä Kansalaistorilla. Kansalaistori sijaitsee Musiikkitalon ja Kiasman välisellä puistoalueella Töölönlahden ja rautatieaseman kupeessa. Tulevan kevään lenkki kiertää vuoden 2016 kiitosta saaneen lenkin tapaan ihanissa meri- ja puistomaisemissa.

Tapahtuma kokoaa vuosittain kaikenikäiset naiset yhteen. Voit juosta, hölkätä tai kävellä noin 10 kilometrin reitin omaan tahtiin, hyvällä mielellä ja ilman kilpailua. Naisten Kympillä nautit liikunnan ilosta, mutta samalla tuet arvokasta työtä liikkumisen hyväksi. Suomen Urheiluliiton omistaman tapahtuman tuotto käytetään lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaan.

Tervetuloa Naisten Kympille 2017!

Pääyhteistyökumppanit

paakumppanit2017 3

Yhteistyökumppanit

 

 kumppanit2017 5

runinfinland fi 200