metsäkuva 2018 netti vanha

Naisten Kymppi on Suomen suurin naisten lenkkeily- ja hyvinvointitapahtuma, joka sai alkunsa jo vuonna 1984, kun kuusi naista sai idean järjestää naisille suunnatun rennon juoksutapahtuman. 

35. Naisten Kymppi järjestetään tulevana keväänä 26.-27.5.2018. Luvassa on loistelias kahden päivän liikuntakarnevaali, toinen toistaan riemastuttavampia ohjelmanumeroita reitillä ja entistäkin paremmat bileet tapahtuma-alueella. Naisten Kymppi on todellinen hyvän mielen tapahtuma täynnä iloa, liikuntaa, musiikkia ja tanssia!

Varsinainen lenkki järjestetään sunnuntaina 27.5. Tapahtuma kokoaa vuosittain kaikenikäiset naiset yhteen. Voit juosta, hölkätä tai kävellä noin 10 kilometrin reitin omaan tahtiin, hyvällä mielellä ja ilman kilpailua. Lenkkipivä on saanut rinnalleen lauantain hyvinvointipäivän, joka järjestetään nyt kolmatta kertaa. 

Naisten Kympillä nautit liikunnan ilosta, mutta samalla tuet arvokasta työtä liikkumisen hyväksi. Suomen Urheiluliiton omistaman tapahtuman tuotto käytetään lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaan.

Tervetuloa Naisten Kympille 2018!

Pääyhteistyökumppanit

paakumppanit2017 3

Yhteistyökumppanit

 

 kumppanit2017 5

runinfinland fi 200