fiiliskuva vuodelle 2017

Osallistujapaketti

Naisten Kympin osallistujapaketin voit saada toimitettuna postitse (vain ennakkoilmoittautujat) noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa tai paketin voi vaihtoehtoisesti noutaa tapahtuma-alueen info-pisteestä tapahtumaviikonloppuna (la-su). Jos paketti lähetetään osallistujalle, osallistumismaksuun lisätään paketin toimituskulut. Paketin nouto tapahtuma-alueelta on maksuton. Huomioithan, että paketin toimitustapaa ei voi ilmoittautumisen jälkeen muuttaa.

Osallistujaranneke

Osallistujapaketin mukana on Naisten Kymppi -osallistujaranneke. Ranneke oikeuttaa osallistumaan tapahtumaan ja sen palveluihin. Rannekkeen tulee olla kiinnitettynä ranteeseesi ja näkyvissä koko tapahtuman ajan. Kiinnitys on kertakäyttöinen, joten laita ranneke vasta tapahtumapäivänä ranteeseesi. Saat maalissa ranneketta vastaan tuotekassin ja ruuan. Naisten Kymppi ei vastaa kadonneista rannekkeista, eikä niitä korvata uusilla maksutta.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksua ei palauteta sairastapauksissakaan, mutta rannekkeen voi luovuttaa toisen henkilön käyttöön.

T-paita

Osallistujapaketin mukana saat Naisten Kymppi T-paidan. Paitaa on tarjolla tulevassa tapahtumassa 4 eri kokoa: S, M, L ja XL. Jos T-paitasi ei ole sinulle kooltaan sopiva, voit vaihtaa sen tapahtuma-alueen infopisteessä lauantaina tai sunnuntaina, mikäli kokoja on jäljellä.

Info-piste


Naisten Kympin info-pisteen löydät tapahtumatorilta, joka sijaitsee Kansalaistorilla. Kansalaistori sijaitsee Musiikkitalon ja Kiasman välisellä puistoalueella, aivan Töölönlahden ja rautatieaseman kupeessa. Infosta voit noutaa osallistujapaketin sekä hoitaa muut ilmoittautumiseen liittyvät asiat sekä T-paitojen koon vaihdot. Info on auki tapahtumaviikonloppuna lauantaina 20.5. klo 11-16 ja sunnuntaina 21.5. klo 10 alkaen. 

Tapaturmavakuutus

Suomen Urheiluliitto ry on ottanut If Vahinkovakuutus Oy:stä tapaturmavakuutuksen, joka kattaa osanottajille Naisten ja Tyttöjen Kymppi -juoksutapahtuman aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (3 000 euroon asti). Vakuutus on voimassa 21.5.2017 Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin kuuluvilla henkilöillä. Vakuutusnumero on SP1143732. Korvausta voit hakea Internetissä osoitteessa if.fi/henkilovahinko tai soittamalla numeroon 010 514 2243.

Huom! Vakuutettu vastaa kuitenkin itse hoitokuluista kunnes korvausasia on käsitelty Ifissä. Tapaturman sattuessa hakeudu välittömästi tapahtuma-alueen tai reittihuollon ensiapupisteeseen. Mikäli sinut ohjataan jatkohoitoon, muista säilyttää kaikki hoitoraportit, sairauskertomukset ja kuitit (myös matkakuluista) myöhempää vahinkokäsittelyä varten. Lisätietoa vakuutuksesta ja ehdoista saat tästä.

Ensiapu

Suomen Punainen Risti vastaa Naisten Kympin ensiavusta. EA-pisteet sijaitsevat tapahtuma-alueella maalin tuntumassa ja reitin varrella. Vakavampien tapaturmien hoito tapahtuu Helsingin alueen päivystävissä sairaanhoitoyksiköissä tai yksityisissä päivystävissä sairaaloissa potilaan niin halutessa. Potilaan tulee kuitenkin varautua itse maksamaan mahdolliset hoitokulut ja toimittamaan korvaushakemus If:lle.

Tavarasäilytys

Voit jättää tavarasi kolmen euron (3 €) maksua vastaan Naisten Kympin järjestämään tavarasäilytykseen. Ruuhkan välttämiseksi varaathan maksamiseen tasarahan! Ruuhkaisinta tavarasäilytyksessä on noin ½ tuntia ennen ensimmäistä lähtöä, joten tavarat kannattaa jättää sinne aikaisemmin, mikäli mahdollista. Naisten Kymppi ei vastaa tavarasäilytykseen jätetyistä arvoesineistä.

WC

Suurin osa tapahtuman vessoista sijaitsee ulkona. Ulkona olevia vessoja siistitään jatkuvasti päivän aikana ja vessoissa on käsien desinfiointiainetta. Ruuhkahuippu vessoihin on n. ½ tuntia ennen ensimmäistä lähtöä, joten kannattaa ajoittaa käynti aikaisemmaksi, mikäli mahdollista. Myös reitillä on vessoja juomapisteiden yhteydestä.

Lähdöt

Oikean lähtöryhmän valinta on tärkeää kaikkien viihtyvyyden kannalta!

Naisten Kympin lähtö on porrastettu viiteen eri ryhmään: juoksijat (kuuma ryhmä), juoksijat, hölkkääjät, kuntokävelijät ja kävelijät. Ensimmäinen "kuuman ryhmän" lähtö on tarkoitettu ainoastaan koko matkan reipasta vauhtia juokseville. Kahdessa ensimmäisessä ryhmässä ei saa lähteä, jos epäilee, että joutuu kävelemään edes vähän lenkin aikana!

Pyydämme kaikkia osallistujia huomioimaan oikean lähtöryhmän valinnan tärkeyden. Omaa lähtöryhmää ei kuitenkaan tarvitse ilmoittaa ennakkoon Naisten Kympin organisaatiolle. Poikkeuksena on kuitenkin "kuuma ryhmä", johon on erillinen ilmoittautuminen tapahtumaviikonloppuna.

Lähtöryhmät lasketaan lähtövuoron mukaan yksi kerrallaan lähtöalueelle (I-II). Tapahtuma-alueella eri ryhmien lähtöalueet on merkitty kylteillä.

Reitillä hitaammin etenevien tulisi sijoittua tien oikeaan laitaan, jotta nopeammin etenevät pääsisivät ohittamaan vasemmalta!

HUOM! Sauvakävely on tapahtumassa kielletty turvallisuussyistä! Lastenrattaiden kanssa Naisten Kympille voi osallistua, mutta tällöin reitille tulisi lähteä viimeisessä lähtöryhmässä.

Vesipisteet

Tapahtuma-alueen vesipisteellä voit täyttää oman juomapullosi tai nauttia vettä mukista. Reitin varrella on kaksi vesipistettä n. 4 ja n. 7 kilometrin kohdilla. Maalissa on tarjolla kivennäisvettä.

Maaliintulo

Älä jää odottamaan maalialueelle kaveria! Ruuhkien välttämiseksi on hyvä edetä maalialueella ja ruuanjaossa ripeästi ja sopia kavereiden kanssa tapaaminen kauemmaksi. Tapahtuma-alueen ympärillä on runsaasti puistomaisia piknik-paikkoja. Ruoanjakoalueelle ei voi jäädä ruokailemaan.

Yritysten omat virkistyspisteet

Yritykset voivat laittaa tapahtuman reitin varrelle omille osallistujilleen tarkoitetun virkistyspisteen. Piste tulee pystyttää reitiltä syrjään ja merkitä yksityiseksi juomapisteeksi, jotta muut osallistujat eivät tulkitsisi sen palvelevan kaikkia. Virkistyspiste ei saa häiritä reitillä, kadulla tai puistoissa liikkumista, eikä Naisten Kympin virallisia juottopisteitä tai esiintymispisteitä. Kaupungin yleisiä järjestyssääntöjä tulee noudattaa. Kaikki roskat pitää viedä pois, eikä kaupungin roska-astioita saa täyttää äärimmilleen. Lähetämme siivoamattomista virkistyspisteistä kyseiselle yritykselle laskun. Naisten Kympin järjestyksenvalvojien ja poliisin antamia ohjeita tulee noudattaa.

Mitään Naisten Kympin osallistujiin kohdistuvaa markkinointia ei saa harjoittaa (banderollit, jaettavat materiaalit tms.). Lähetämme luvattomasta markkinoinnista reitillä kyseiselle yritykselle laskun. Virkistyspisteiden paikkoja ei voi varata etukäteen, eikä niistä tarvitse ilmoittaa tapahtumajärjestäjälle. Lähtö- ja maalialueelle tai tapahtuma-alueelle ei voi pystyttää virkistyspistettä.

Valokuvien käyttöoikeus

Naisten Kympillä on vapaa käyttöoikeus Naisten Kympin tapahtuma-alueella ja tapahtuman reitillä ottamilleen kuville.

Bussien pysäköinti

Busseille ei ole järjestetty erillistä pysäköintialuetta järjestäjän toimesta. HUOM! Bussit eivät voi ajaa tapahtuma-alueelle.

Huolehdi ympäristöstäsi

Naisten Kympillä syntyy valitettavasti mm. elintarvikehygieniaan liittyvistä syistä johtuen roskaa. Pyrimme mahdollisimman tehokkaaseen kierrätykseen ja ympäristöystävällisten materiaalien käyttöön. Tapahtuma-alueella on roska-astioita ja roskien lajittelupisteitä, jonne toivomme kaikkien osallistujien huolehtivan omat roskansa.

Naisten Kympin palautekysely

Naisten Kymppi lähettää kaikille ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteensa antaneille automaattisesti palautekyselyn heti tapahtuman jälkeen. Jos olet mukana jossain ryhmässä, mutta et ole antanut sähköpostiosoitettasi ilmoittautumisen yhteydessä, muista mainita ryhmän nimi viestissäsi! Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Naisten Kympin yhteistyökumppaneiden luovuttamia palkintoja.

 

Pääyhteistyökumppanit

paakumppanit2017 3

Yhteistyökumppanit

 

 kumppanit2017 4

runinfinland fi 200